Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 10:07:16μ.μ.
A+ A A-

Οι τραμπουκισμοί του ΚΚΕ στη Μυτιλήνη ,στην κατάληψη προσφύγων (Βίντεο)

Tα ξημερώματα του Σαββάτου 7/11 το παλιό Εργατικό Κέντρο Λέσβου καταλήφθηκε απο πρωτοβουλία προσφύγων-ας σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, χρησιμοποιείται από το ΚΚΕ για να φυλάει τις μικροφωνικές του και άλλα ευτελή πράγματα, δεν έχει καν ρεύμα και είναι σε κατάσταση εγκατάλειψης-.Αλληλέγγυος κόσμος που ενημερώθηκε από επικοινωνία με την πρωτοβουλία προσφύγων και μεταναστών για την κατάληψη, έσπευσε σε βοήθεια.

Ομάδα τεσσάρων ατόμων του ΚΚΕ με απειλητικές διαθέσεις που ειδοποιήθηκαν απο παρατρεχάμενους τους, έφτασαν λίγο αργότερα στο εργατικό κέντρο και άρχισαν να τραμπουκίζουν κόσμο. Ζήτησαν “έναν έλληνα για να συνεννοηθούν” -μιας και προφανώς στο μυαλό τους οι πρόσφυγες είναι άβουλα υποκείμενα- , και κράτησαν υβριστική στάση προς τους αλληλέγγυους αρνούμενοι να εκλάβουν την κατάληψη ως δράση των προσφύγων.

Κατά τα λεγόμενα τους, οι ίδιοι σκέφτονταν να ανοίξουν το κτίριο προς στέγαση προσφύγων. Επικαλέστηκαν την διανομή φαγητού που έκαναν στο λιμάνι και την επαφή με πρόσφυγες για να καταλήξουν στο ότι δε καταλάβαιναν “γιατί οι πρόσφυγες έπρεπε να προχωρήσουν σε κατάληψη” όταν θα “μπορούσαν να ζητήσουν να τους παραχωρηθεί ο χώρος”. Το αυτονόητο δικαίωμα του πρόσφυγα στη στέγαση και η διεκδίκηση του δηλαδή θα πρέπει να τεθεί μόνο υπό μορφή παράκλησης για να είναι αποδεκτό και μόνο κάτω από την προϋπόθεση διαχείρισης του κτιρίου από το ΚΚΕ.

Στη συνέχεια της “κουβέντας έδειξαν να υποχωρούν και ζήτησαν να εισέλθουν στο κτίριο για να πάρουν μόνο αντικείμενα αξίας (μικροφωνική και ηχεία συγκεκριμένα) ενώ παραχώρησαν τα αναλώσιμα πράγματα που βρίσκονταν στο κυλικείο για να καταναλωθούν από τους πρόσφυγες. Αφού αποχώρησαν ,μισή ώρα περίπου μετά, ήρθε ένας “μεθυσμένος” μεσήλικας ο οποίος επιτέθηκε πιάνοντας απ΄ το λαιμό έναν πρόσφυγα και φωνάζοντας του “τι ήρθατε να κάνετε εδώω, φύγετε” δέρνοντας τον, αλλά τελικά απωθήθηκε από αλληλέγγυους.(Τις επόμενες μέρες όταν ρωτήθηκαν μέλη του ΚΚΕ αν είχε σχέση μαζί τους, απάντησαν πως “όχι, δεν τον ξέρουμε”.)

Ίσως σε μια αναλαμπή καλής θέλησης πριν φύγουν, άφησαν το ίδιο βράδυ μια κούτα με κρουασάν, μόνο και μόνο για να έρθουν το επόμενο πρωί και να πάρουν ό,τι αναλώσιμο και πόσιμο υπήρχε στο χώρο, μαζί με καρέκλες, σόμπες, γκαζάκια και μάτια κουζίνας, όλα σε ένδειξη αμέριστης αλληλεγγύης.

Καθόλου τυχαία λίγο αργότερα ομάδα τεσσάρων ατόμων από το ΚΚΕ μπήκε στην κατάληψη με πρόσχημα να φτιάξουν τσάι για τους πρόσφυγες. H κορύφωση αυτών των φαινομενικά ασύνδετων και αθώων μικρών κινήσεων ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση ομάδας αρχικά δέκα ατόμων του ΚΚΕ, εκ των οποίων αρκετοί εξοπλισμένοι με κράνη και παλούκια, ξεκαθαρίζοντας έτσι τις προθέσεις τους. Οι πρώτες τους κινήσεις ηταν να σταθούν στην πόρτα μπλοκάροντας την είσοδο στους αλληλέγγυους και σε όσους πρόσφυγες έκριναν ανεπιθύμητους. Αφού εξασφάλισαν τον έλεγχο της εισόδου, στη συνέχεια κατέβασαν το πανό της πρωτοβουλίας κατάληψης προσφύγων και μεταναστών.

Ας σημειωθεί εδώ, ότι η κατάληψη τους είχε επιτρέψει να παρευρίσκονται και να εισέρχονται στο χώρο ελεύθερα, όποτε ήθελαν. Καταχραζόμενοι αυτή την ευχέρεια που τους δόθηκε, κλείστηκαν μέσα στο κτίριο και πέταξαν έξω τρία άτομα από την πρωτοβουλία, ανάμεσα σε αυτούς και το μόνο άτομο που ήξερε ελληνικά. Κατα λέξη,και μάλλον επειδή το κόμμα του λαού αγαπάει να βλέπει παντού ιεραρχίες, ανακοίνωσαν στον ελληνόφωνο πρόσφυγα “Εσύ τέλος, τώρα αναλαμβάνουμε εμείς”. Και για να μην μείνουν μόνο στη θεωρία, επιτέθηκαν σωματικά στον ίδιο άνθρωπο, τραβώντας τον κυριολεκτικά από τα μαλλιά εκτός του χώρου. Η εμπροσθοφυλακή των κνατ, δήλωσαν στους μετανάστες και στους αλληλέγγυους την πρόθεση τους να αναλάβουν την διαχείριση του κτιρίου και να συνεχίσουν να στεγάζονται εντός πρόσφυγες , αλλά υπό τον έλεγχο τους. Εντελώς τυχαία επίσης, μέσα στις γραμμές των ΚΝΑΤ, αναγνωρίστηκε ο προαναφερόμενος μεθυσμένος “που δεν ήξεραν”.

Στη συνέχεια όμως οι υπόλοιποι/ες μετανάστες/ριες άρχισαν να εγκαταλείπουν το κτίριο, καθώς δεν ένιωθαν οι ίδιοι/ες ασφαλείς,-και όχι επειδή , όπως λένε κάποιοι παπαγάλοι, τους καλούσαν έξω οι αλληλέγγυοι-.Είναι λογικό εξάλλου να νιώθουν το περιβάλλον αφιλόξενο μετά τη βίαιη προπηλάκιση των συντρόφων τους .

Στο σημείο έσπευσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα αλληλέγγυοι/ες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους για να υποστηρίξουν το εγχείρημα των προσφύγων.

Στη συνέχεια υπήρξαν εντάσεις και όχι λίγες φορές οι Κκεδες ήταν έτοιμοι να επιτεθούν στον κόσμο φορώντας κράνη και κρατώντας παλούκια. Χαρακτηριστική ήταν και η εκτόνωση της αντρίλας τους όταν Κνατ από το εσωτερικό του κτιρίου έσπασαν μια τζαμαρία προς εκφοβισμό μας. Εδω να τονιστεί και η απάντηση του αλληλέγγυου κόσμου, που πέταξε αυγά, σκουπίδια και φώναξε συνθήματα ενάντια στην ρατσιστική και μισάνθρωπη στάση του ΚΚΕ. Έπειτα απο την αποχώρηση και των τελευταίων μεταναστών/ριων και την κατεύθυνση τους σε ασφαλή σημεία για διανυκτέρευση, ο κόσμος αποχώρησε από το σημείο.

Τα μέλη του ΚΚΕ πλέον έχουν την δυνατότητα να διαχειριστούν το κτίριο και να παίξουν με τα παλούκια και τα κράνη τους

Το βίντεο δημοσιοποίησε το provo.gr

Ένα πολυνομοσχέδιο που μας γεμίζει περηφάνια -Σύμφωνο συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια

Επέκταση του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια ορίζει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα. Όπως ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, με το εν λόγω νομοσχέδιο θα επέλθουν παράλληλα αλλαγές στις εξαιρέσεις λόγω ρατσιστικών στοιχείων από τα συσσίτια, στα «βραχιολάκια» των κρατουμένων, στο νόμο περί Τύπου, κ.ά.
Το πολυνομοσχέδιο έχει αναρτηθεί για διαβούλευση για 10 μέρες και προβλέπει την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και την άρση της διάκρισης που είχε εισαγάγει ο προηγούμενος νόμος, η οποία οδήγησε στην καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Όσον αφορά τη δυνατότητα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι το ενδεχόμενο έχει τεθεί υπό συζήτηση, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια απόφαση.
Ο κ. Παρασκευόπουλος αναφερόμενος στην νέα ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, ανέφερε ότι τα άτομα που συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης θα αποκτούν καθεστώς παρόμοιο με αυτό των έγγαμων και πρόσβαση σε πλήθος δικαιωμάτων, όπως είναι ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, δικαίωμα διατροφής κ.λπ.
Επίσης, ανάφερε, ως προς το θέμα αυτό ότι με το πολυνομοσχέδιο: «Αναγνωρίζονται στα μέρη δικαιώματα τα οποία μέχρι σήμερα δεν είχαν, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απόλαυση της οικογενειακής ζωής, αλλά και ο σεβασμός της αρχής της ίσης μεταχείρισης ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.
Οι οικογενειακές σχέσεις «προστατεύονται, ενώ ταυτόχρονα γίνεται σεβαστή η ιδιωτική βούληση των μερών, καθώς ο νέος νόμος αντιλαμβάνεται τα δύο μέρη ως ισότιμα». Έτσι, ορισμένα κρίσιμα ζητήματα ρυθμίζονται με αναγκαστικού δικαίου διατάξεις». Για παράδειγμα, τα δύο μέρη «δεν μπορούν να παραιτηθούν από την αξίωση συμμετοχής στα αποκτήματα, αλλά έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν διατροφή μετά τη λύση του συμφώνου κ.λπ.».
Ταυτόχρονα τα δύο μέρη μπορούν να ρυθμίσουν τα ίδια τις περιουσιακές τους σχέσεις, σύμφωνα με τις αρχές της ισότητας και της αλληλεγγύης, διατηρώντας σε μεγαλύτερο βαθμό από το γάμο την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, εφόσον το επιθυμούν, ακόμη και σε κληρονομικά θέματα».
Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε, ότι θα επεκταθεί το "βραχιολάκι" και σε άλλες περιπτώσεις κρατουμένων όπως είναι η φοίτηση κρατουμένων, η απόλυση αναπήρων εγκλείστων. «Έτσι, θα ενισχυθεί η δυνατότητα για την εξ αποστάσεως φοίτηση των κρατουμένων υπόδικων φοιτητών χωρίς να είναι αναγκαία η γνώμη του ανακριτή, αλλά μόνο του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου των φυλακών», είπε ο κ. Παρασκευόπουλος, ενώ τόνισε ότι διστάζουν οι κρατούμενοι να χρησιμοποιήσουν τα "βραχιολάκια".
Με το ίδιο πολυνομοσχέδιο επέρχεται διαβάθμιση στην πράξη της διατάραξης συγκοινωνιών, ανάλογα με τη διάρκεια ή την έκταση της προβλέποντας ακόμη και την απαλλαγή των κατηγορουμένων αν κρίνει αυτό το δικαστήριο, ενώ περιλαμβάνεται διάταξη ενίσχυσης των αγροτικών φυλακών με τρόπο ώστε «μεγαλύτερος αριθμός κρατουμένων να μπορούν να ενταχθούν και να εργαστούν εκεί».
Με άλλη διάταξη του πολυνομοσχεδίου για πρώτη φορά θεσπίζεται ιδιώνυμο πλημμέλημα για όσους διοργανώνουν συσσίτια ή αιμοδοσία αποκλείοντας συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων με ρατσιστικά κριτήρια. Ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, θα συνιστά πλέον προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος. Για το θέμα αυτό ο κ. Παρασκευόπυλος, ανέφερε ότι ο αποκλεισμός είναι σαν να μην είναι κάποιος άνθρωπος, δηλαδή προσβάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Είναι σαν να μην αναγνωρίζεται η ανθρώπινη ιδιότητα, προσέθεσε.
Ακόμη, με το πολυνομοσχέδιο θεσπίζεται Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, που έχει ως αντικείμενο την χάραξη πολιτικών κατά του ρατσισμού, το συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών για την εναρμόνιση του δικαίου με διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανόνες και βέλτιστες πρακτικές και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών σε όλο το φάσμα της Διοίκησης με σκοπό την αποτελεσματικότερη προστασία ατόμων και ομάδων που στοχοποιούνται λόγω φυλής, χρώματος, θρησκείας, γενεαλογικών καταβολών, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου ή αναπηρίας.
Παράλληλα, τροποποιείται ο νόμος περί Τύπου όπου μεταξύ άλλων καταργείται το ελάχιστο όριο αποζημίωσης για ηθική βλάβη.
Ειδικότερα, τροποποιείται ο νόμος 1178/1981 και καταργείται η υποχρεωτική ελάχιστη προβλεπόμενη χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, ενώ παρέχονται ενδεικτικά κριτήρια για να γίνεται η σχετική επιμέτρηση ελεύθερα από το δικαστή. Επίσης διαμορφώνεται θεσμός αποκατάστασης του αδικηθέντος από το Τύπο με σχετικό επανορθωτικό δημοσίευμα. Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο δίνεται συγκεκριμένη χρονική προθεσμία στα ΜΜΕ να προχωρήσουν σε επανόρθωση του θιγομένου με σχετικό δημοσίευμα. Όπως είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης για το θεσμό της αποκατάστασης αδικηθέντος «αν περάσει άπρακτο ένα 20ημερο τότε ανοίγει ο δρόμος για το δικαστήριο».
Με άλλα λόγια, «ο αδικηθείς πριν ασκήσει αγωγή για την προσβολή που υπέστη (από δημοσίευμα του Τύπου) υποχρεούται να καλέσει με έγγραφη, εξώδικη πρόσκληση του» τους υπεύθυνους του εντύπου να αποκαταστήσούν την προσβολή του με την καταχώριση σε αυτό σύντομου επεξηγηματικού κειμένου.
Εάν παραλειφθεί η διαδικασία αυτή από το θιγόμενο από το δημοσίευμα, τότε αυτομάτως η αγωγή απορρίπτεται από τα δικαστήρια ως απαράδεκτη. Η σχετική αγωγή αποζημίωσης μπορεί να ασκηθεί μέσα σε 6 μήνες από την ημέρα παρέλευσης της 20ήμερης προθεσμίας αποκατάστασης του θιγομένου από δημοσιεύματα.

Πηγή : Η Αυγή

ΔΑΠ Πάτρας κατά Πελετίδη για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου . Εδώ γελάμε...

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν των Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη εξέδωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι της ΔΑΠ σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση που δέχθηκαν από τον ίδιο κατά την διάρκεια της κουβέντας που είχαν μαζί του οι φοιτητικοί σύλλογοι στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολυτεχνείου.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως φοιτητική παράταξη έχει φυσικά κάθε δικαίωμα να παρίσταται στην εκδήλωση και να καταθέτει στεφάνι στο Παράρτημα .
Μπορεί αν θέλει να εγκαλεί τον δήμαρχο και να του προσάπτει ιδεοληπτικές συμπεριφορές.
Κοινώς η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει δικαίωμα να λέει ότι πιστεύει.
Αυτό που δεν μπορεί να κάνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι να μας οδηγήσει σε ιστορική λήθη.

Δεν πέρασε ένας χρόνος ,που η Έλλη Παπαγγελή , αυτή η λαμπρή ιστορικός και μοντέλο ,μέλος της ΟΝΝΕΔ αμφισβήτησε την ύπαρξη νεκρών στο Πολυτεχνείο .Μια άποψη μου συμμερίζονται και έχουν διατυπώσει πληθώρα στελεχών της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας κατά το παρελθόν .
Δεν μπορούμε δε να ξεχάσουμε πως αποτελούσε πάγιο αίτημα πολλών στελεχών της ΟΝΝΕΔ η συνολική κατάργηση του εορτασμού του Πολυτεχνείου .Ο Νίκος Χατζηνικολάου ,παλαιότερα ως μέλος της ΟΝΝΕΔ είχε προτείνει την κατάργηση του εορτασμού ,βρίσκοντας προφανώς πολλά ευήκοα ώτα .
Η ΔΑΠ πρέπει να σταματήσει να ακροβατεί μεταξύ του μύθου της μη ύπαρξης νεκρών και της υποκριτικής επιθυμίας της για συμμετοχή στους εορτασμούς κάποια στιγμή.
Προσωπική μου άποψη είναι πως η ΔΑΠ δεν έχει καμμία απολύτως θέση στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου . Ηθικά και ιστορικά δεν μπορεί να υποστηρίξει την παρουσία της εκεί.
Ας καταθέσει λοιπόν το στεφάνι της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Πάτρας ,αφού τόσο το επιθυμεί ,αλλά μετά ας επιστρέψει σε δραστηριότητες που γνωρίζει καλύτερα. Παρτάκια , τραμπουκισμούς και χυδαιολογίες.
Υ.Γ. Τόσες φοιτητικές παρατάξεις ανήρτησαν την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας και μια δεν βρέθηκε να διορθώσει τα απίστευτα ορθογραφικά της λάθη. Την αναδημοσίευσαν όλοι με τις ίδιες ανορθογραφίες .

''Κύριε Πελετίδη το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»,γιατί φαινομενικά μπορεί να στηρίζεται το πρώτο αλλά με τα λεγόμενά σας παραβιάζεται τα άλλα δυο.''
Στηρίζετε και παραβιάζετε. Θέλει ''ε'' η κατάληξη ,δεν γίνεται παθητική χρήση της λέξης.

(Η φωτογραφία είναι από εορτασμό της ΔΑΠ μετά τα εκλογικά αποτελέσματα. Ας ελπίσουμε πως στο Παράρτημα θα έρθουν χωρίς τις πλαστικές κούκλες τους)

Συντάκτης : Θάνος Ν.Νασόπουλος 

Γιατί συνεχίζουν να κρίνονται κατάλληλες από το Δημόσιο ιδιωτικές εταιρίες που απέτυχαν ;

Μπορεί μια ιδιωτική εταιρία μελετών και συμβούλων που αποτυγχάνει να παρουσιάσει ένα ορθό επιστημονικό εύρημα να συνεχίζει να αναλαμβάνει δουλειές από το δημόσιο;
Η ερώτηση μου δεν έχει καμμιά απολύτως νομική νύξη. Νομικά άλλωστε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρία ,που πληροί τις νομικές προϋποθέσεις λειτουργίας ,μπορεί να υποβάλλει προτάσεις και προσφορές για οποιονδήποτε δημόσιο διαγωνισμό .
Το ερώτημα που τίθεται ,προσπαθεί να εστιάσει στο κατά πόσο κρίνεται κατάλληλη μια εταιρία να διεκπεραιώνει επιτυχώς το έργο που αναλαμβάνει ,από την στιγμή που κρίνεται επιστημονικά ακατάλληλη .
Στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη η εταιρία δημοσκοπήσεων Data rc μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν τις κάλπες, σε δημοσκοπική της έρευνα έδινε σαφές προβάδισμα νίκης στην Νέα Δημοκρατία με μια μονάδα διαφορά.
Το αποτέλεσμα των εκλογών ,με την νίκη του Σύριζα για 7,5 ολόκληρες μονάδες έρχεται να αναδείξει πολλά ερωτηματικά.
Δεν θέλω να πιστέψω και δε το ισχυρίζομαι πως μια μεγάλη και σοβαρή εταιρία όπως η Data Rc ,με πολυετή παρουσία στον χώρο ,προσπάθησε να χειραγωγήσει το εκλογικό σώμα παρουσιάζοντας εσκεμμένα ,''πειραγμένα'' νούμερα. Για να το ισχυριστώ θα πρέπει παράλληλα να είμαι σε θέση να το στοιχειοθετήσω και τέτοια στοιχεία δεν έχω.
Η απόκλιση 9 μονάδων ,όμως, που προέκυψε από το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα , γεννά ξεκάθαρα ερωτηματικά για την επιστημονική κατάρτιση και καταλληλότητα της εν λόγω εταιρίας .
Εγώ προσωπικά αν ήμουν δήμαρχος ,ή περιφερειάρχης , ή κατείχα οποιονδήποτε άλλο θεσμικό ρόλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ,θα απέκλεια ,την συγκεκριμένη εταιρία από κάθε, σχετικό με το αντικείμενο της, διαγωνισμό .
Οι εκλογές πέρασαν και το θέμα των δημοσκοπήσεων δυστυχώς ξεχάστηκε .Το ανασύρουμε απλά και μόνο γιατί πιστεύουμε πως πρέπει να επιστρέψει στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου .
Προσωπικά ,έχω μάθει ,πως στην υγιή ελεύθερη αγορά (μια ουτοπία) κυριαρχούν στον χώρο δράσης τους ,οι αποδεδειγμένα καλύτερες ,εταιρίες . Οι εταιρίες που αποδεικνύουν ,μέσα από την δουλειά τους, την επιστημονική κατάρτιση και την καταλληλότητα τους .Η Data Rc απέτυχε .Και απέτυχε γιατί στο σημαντικότερο ερευνητικό της έργο ,αυτής των δημοσκοπήσεων είχε 9 εκλογικές μονάδες απόκλιση από την εκτίμηση της.
Κι όμως αυτή η εταιρία κρίνεται ακόμα κατάλληλη να αναλαμβάνει δουλειές από το δημόσιο ,με τελευταίο παράδειγμα την ανάθεση μέσω διαγωνισμού των υπηρεσιών του τηλεφωνικού κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου έναντι 60.000 ευρώ.
Τροφή για σκέψη λοιπόν το σημερινό μας δημοσίευμα. Ούτε να καταγγείλλει επιθυμεί ,ούτε να σπιλώσει .

Συντάκτης : Θάνος Ν.Νασόπουλος 

Το Radical προτείνει

Επικοινωνία