Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 1:42:19μ.μ.
A+ A A-

ΔΑΠ Πάτρας κατά Πελετίδη για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου . Εδώ γελάμε...

ΔΑΠ Πάτρας κατά Πελετίδη για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου . Εδώ γελάμε...

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν των Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη εξέδωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι της ΔΑΠ σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση που δέχθηκαν από τον ίδιο κατά την διάρκεια της κουβέντας που είχαν μαζί του οι φοιτητικοί σύλλογοι στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολυτεχνείου.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως φοιτητική παράταξη έχει φυσικά κάθε δικαίωμα να παρίσταται στην εκδήλωση και να καταθέτει στεφάνι στο Παράρτημα .
Μπορεί αν θέλει να εγκαλεί τον δήμαρχο και να του προσάπτει ιδεοληπτικές συμπεριφορές.
Κοινώς η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει δικαίωμα να λέει ότι πιστεύει.
Αυτό που δεν μπορεί να κάνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι να μας οδηγήσει σε ιστορική λήθη.

Δεν πέρασε ένας χρόνος ,που η Έλλη Παπαγγελή , αυτή η λαμπρή ιστορικός και μοντέλο ,μέλος της ΟΝΝΕΔ αμφισβήτησε την ύπαρξη νεκρών στο Πολυτεχνείο .Μια άποψη μου συμμερίζονται και έχουν διατυπώσει πληθώρα στελεχών της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας κατά το παρελθόν .
Δεν μπορούμε δε να ξεχάσουμε πως αποτελούσε πάγιο αίτημα πολλών στελεχών της ΟΝΝΕΔ η συνολική κατάργηση του εορτασμού του Πολυτεχνείου .Ο Νίκος Χατζηνικολάου ,παλαιότερα ως μέλος της ΟΝΝΕΔ είχε προτείνει την κατάργηση του εορτασμού ,βρίσκοντας προφανώς πολλά ευήκοα ώτα .
Η ΔΑΠ πρέπει να σταματήσει να ακροβατεί μεταξύ του μύθου της μη ύπαρξης νεκρών και της υποκριτικής επιθυμίας της για συμμετοχή στους εορτασμούς κάποια στιγμή.
Προσωπική μου άποψη είναι πως η ΔΑΠ δεν έχει καμμία απολύτως θέση στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου . Ηθικά και ιστορικά δεν μπορεί να υποστηρίξει την παρουσία της εκεί.
Ας καταθέσει λοιπόν το στεφάνι της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Πάτρας ,αφού τόσο το επιθυμεί ,αλλά μετά ας επιστρέψει σε δραστηριότητες που γνωρίζει καλύτερα. Παρτάκια , τραμπουκισμούς και χυδαιολογίες.
Υ.Γ. Τόσες φοιτητικές παρατάξεις ανήρτησαν την ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας και μια δεν βρέθηκε να διορθώσει τα απίστευτα ορθογραφικά της λάθη. Την αναδημοσίευσαν όλοι με τις ίδιες ανορθογραφίες .

''Κύριε Πελετίδη το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»,γιατί φαινομενικά μπορεί να στηρίζεται το πρώτο αλλά με τα λεγόμενά σας παραβιάζεται τα άλλα δυο.''
Στηρίζετε και παραβιάζετε. Θέλει ''ε'' η κατάληξη ,δεν γίνεται παθητική χρήση της λέξης.

(Η φωτογραφία είναι από εορτασμό της ΔΑΠ μετά τα εκλογικά αποτελέσματα. Ας ελπίσουμε πως στο Παράρτημα θα έρθουν χωρίς τις πλαστικές κούκλες τους)

Συντάκτης : Θάνος Ν.Νασόπουλος 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Το Radical προτείνει

Επικοινωνία