Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 1:43:05μ.μ.
A+ A A-

Αφήστε την στα περίπτερα... Αξίζει τον κόπο

Αφήστε την στα περίπτερα... Αξίζει τον κόπο

Ο ρόλος του δημοσιογράφου βασικά είναι ένας. Να ελέγχει και να αντιπολιτεύεται την εκάστοτε εξουσία. Πάγια θέση μου είναι ότι μια χώρα με τίμιους και ικανούς δημοσιογράφους ,που εξασκούν το επάγγελμα ως λειτούργημα , έχει μεγαλύτερο επίπεδο δημοκρατίας.
Δυστυχώς σε αυτή την χώρα ο κλάδος ακολούθησε εδώ και δεκαετίες την γενικότερη ηθική κατάπτωση όλων των θεσμών και των μηχανισμών του κράτους και μετατράπηκε από όπλο των πολιτών σε έμμισθο όργανο προπαγάνδας της εκάστοτε εξουσίας.
Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της ηθικής κατάπτωσης του κλάδου έχει όνομα και επώνυμο. Θέμος Αναστασιάδης.
Ανέβασε και έριξε από υπουργούς μέχρι και κυβερνήσεις. Άλλοτε συγκάλυπτε σκάνδαλα δισεκατομμυρίων και άλλοτε τα δημοσιοποιούσε ,ανάλογα με το τι επεδίωκε κάθε φορά από το μεγάλο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την πολιτική εξουσία. Σταθερά σιγόνταρε τον ναζισμό και την ακροδεξιά ,των οποίων ιδεολογικά είναι άξιος εκφραστής.
Τα τελευταία τρία χρόνια η εφημερίδα του και το διαδικτυακό του πόρταλ έχουν έναν αποκλειστικό ρόλο. Την προπαγάνδα κατά του Σύριζα . Ξεκίνησε προεκλογικά ,προβάλλοντας τις ακρότητες μιας ''κομμουνιστικής συμμορίας'' που θέλει να μας μετατρέψει σε σοβιετία ,συνεχίζει μετεκλογικά εφευρίσκοντας καθημερινά ''κυβερνητικά σκάνδαλα''. Τα ''κυβερνητικά σκάνδαλα'' μπαίνουν σε εισαγωγικά καθότι δεν αποτελούν πραγματικά γεγονότα αλλά αποκυήματα της φαντασίας ,μιας εμετικής αλλά καλοταϊσμένης και έμπειρης σε αυτές τις αποστολές δημοσιογραφικής ομάδας .
Δεν ξεχνάω προεκλογικά το ''μεγάλο σκάνδαλο'' με την εταιρία Φλαμπουράρη που δέκα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση του , δημοσιοποιήθηκε και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ,πως η υπόθεση Φλαμπουράρη είναι η Ζίμενς του Σύριζα.
Την Ζίμενς του Σύριζα ήρθαν να συμπληρώσουν το πόθεν έσχες του Σταθάκη ,η πρόσληψη της Περιστέρας Μπαζιάνα στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ένα σωρό ακόμα κυβερνητικά σκάνδαλα ,που ζημίωσαν δισεκατομμύρια τους Ελλήνες.
Καταλάβατε για τι κοροϊδία μιλάμε; Καταλάβατε ότι μιλάμε για την χειρότερη μορφή προπαγάνδας ; Σε χώρες με απόλυτη μοναρχία τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης φοβούνται να κάνουν τόσο εμετικό σιγόντο στην εξουσία...
Ο Θέμος δεν έχει πρόβλημα. Φτύνει και μετά γλύφει εκεί που έφτυσε . Τώρα γλύφει όσους έφτυνε τα χρόνια του δικομματισμού .
Αλλά τον επιβεβαιώνουμε και εμείς καθημερινά. Κάθε Κυριακή αγοράζουμε την εφημερίδα του για να δούμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με το κουπόνι που χαρίζει και να εκμεταλλευτούμε τις 100 ακόμα τεράστιες προσφορές που προσπαθούν να διαπραγματευτούν την αξιοπρέπεια μας. 

Κάθε ευρώ σε αυτή την εφημερίδα και κάθε κλικ σε αυτό το site ,ενισχύει οικονομικά τον Θέμο και τον Πάλλη ,δυο φοροφυγάδες και κατόχους εκατομμυρίων μαύρου χρήματος. 

Κάθε ευρώ και κάθε κλικ σε αυτό το site ενισχύει ηθικά και πολιτικά την ακροδεξιά και τον ναζισμό. 

Κάθε ευρώ και κάθε κλικ σε αυτό το site είναι ακόμα μια μαχαιριά στον Παύλο Φύσσα και την δημοκρατία μας.

Κάθε ευρώ και κάθε κλικ σε αυτό το site είναι η επιβράβευση της ιδιοτελούς και συστημικής δημοσιογραφίας ,που δημιουργείται στα καλύτερα εργαστήρια διαπλοκής και σαπίλας.

Είναι πολύ απλό να δεις την δημοσιογραφία με άλλο μάτι.Δέκα υπερπροσφορές αρκούν.
Είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις αυτή την φυλλάδα στο ράφι της.
Αλήθεια όμως σας λέω ,το δεύτερο αξίζει τουλάχιστον τον κόπο.

Συντάκτης : Θάνος Ν.Νασόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Το Radical προτείνει

Επικοινωνία