Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 1:43:29μ.μ.
A+ A A-

Lifo: Ένας ποπ αρτ ,απολιτίκ επαρχιωτισμός

Lifo: Ένας ποπ αρτ ,απολιτίκ επαρχιωτισμός

Ο απολιτίκ επαρχιωτισμός μιας τρέντυ χιπστερό-κουλτούρας ,ας την πούμε ξεκάθαρα Lifo, σήμερα αποφάσισε να κατακρίνει τον Αλέξη Τσίπρα γιατί στο ποτό με τον Φρανσουά Ολάντ δεν κλήθηκαν ,λέει , η Δημουλά ή ο Λάνθιμος αλλά ο χαμηλού γούστου Λαζόπουλος.

Είναι κακό να έχεις γνώμη επί παντός επιστητού ,πολλώ δε μάλλον να την διατυπώνεις. Κινδυνεύεις να σε πουν ξερόλα .Αν δε , λες ανοησίες είσαι ένας ανόητος ξερόλας.
Αυτόν τον ρόλο υποδύθηκε σήμερα η ''υψηλών γούστων'' lifo. Κατέκρινε και εξύβρισε τον Τσίπρα για τις παρέες του ανασύροντας παράλληλα από την μνήμη της ,τις αντίστοιχες παρέες του Κωνσταντίνου Καραμανλή που ήταν συμβατές με την high κοινωνία που εκπροσωπεί .

Φυσικά το να σκεφτείς ότι ένα απλό ποτό δυο ώρες στο Γκάζι , δεν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από πρόσωπα και κουβέντες γύρω από τον εξπρεσιονισμό ή το πόσο υπαρξιστής ήταν εν τέλει ο Νίτσε , πρέπει να διαθέτεις αν μη τι άλλο στοιχειώδη κρίση για να το κάνεις. Και η lifo έχει τόση κρίση όση και ένα πόμολο πόρτας. Ειδικά δε όταν προσπαθεί να εισάγει στην απολιτίκ χιπστρόκουλτουρα της τον πολιτικό λόγο , γίνεται περισσότερο αστεία.

Μιας και με κάνατε να θυμηθώ τα καλλιτεχνικά ρεύματα εκεί στην lifo ,το pop art καλλιτεχνικό ρεύμα του 50' ,δεν σε κάνει καλλιτέχνη ή διανοούμενο . Εμπορική πατάτα παραμένεις.
Τραβάτε τώρα να κοιταχτείτε στα μάτια στα προπύλαια και αφήστε την πολιτική ανάλυση για αυτούς που έχουν στοιχειώδη πολιτική συγκρότηση.

Συντάκτης : Θάνος Ν.Νασόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Το Radical προτείνει

Επικοινωνία